LaForma

LaForma - Marthan Loungestol m/armlen - Mustard

6 899,-
Leveringstid: 5-6 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Højde på armlæn: 53 cm

Beskrivelse

Trendy loungestol fra spanske Laforma. Marthan loungestolen er kledd med gult, anti-stain behandlet stoff på sete og rygg. På grunn av anti-stain behandlingen er stoler enkel å vedlikeholde, fordi støv og skitt ikke setter seg. Til armlenene og benene er det brukt massiv aske tre, for et flott naturlig look. Den gule farve tiltrekker øyet, og gjør stolen til litt av et design statement.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. LA00384
Materiale Stoff
Farge Mustard
Høyde 78 cm
Bredde 77 cm
Lengde/Dybde 86 cm
Sittehøyde 43 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra