Leander

Linea by Leander - Kommode

9 299,-
Kan tidligst avsendes fra d. 16-04-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Topp: H85 x B86 x D49 cm
  • Denne varer leveres med til kantsten mellem 8-16 med fragtmand. Du vil blive ringet op, mht aftale om leveringstidspunkt
  • Aftenlevering er desværre ikke en mulighed på denne vare

Beskrivelse

Enkel og praktisk kommode til barneværelset med god opbevaringsplass. Kommoden fra Leander er fremstillet av massiv eiketræ som har en fin lys farge. Grepene på Linea by Leander kommoden er laget av filt, så ditt barn ikke slår hodet på dem. De tre store skuffer har alle soft-close. Kommoden passer til både jente- og gutterommet.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. LE00213
Materiale Eik
Farge Natur
Høyde 85 cm
Bredde 100 cm
Lengde/Dybde 50 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra