Leander

Linea by Leander - Stellebord m. skumpute - Bøk

3 799,-
Leveringstid: 9-11 dager
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Linea by Leander stellebordet er fremstillet av bøketræ som er nøytralt i boligen, så du kan leke med farger og mønster i resten av værelset. Vi ved at du kommer til å bruke mange timer ved et stellebord, så derfor har Leander designet dette skjønne stellebord, hvor det er plass til å snakke, kose og hygge med ditt barn. Med dette stellebord får du plass til nærhet og unikke øyeblikk. Stellebordet kan justeres i høyden, så den passer til din høyde og behov. Sidene på stellebordet er høye, så din baby ikke ruller ut over kanten. Ut over stelleplassen, inneholder stellebordet to hyller, hvor du kan opbevare diverse ting til baby. Stellebordet fra Leander findes både i bøk og i hvit.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. LE00245
Leveres Ikke montert
Materiale Bøk
Farge Natur

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra