Mano Barstol - Hvit

Pris per avsnitt
699,-
Leveringstid: 11-15 dager
Mano Barstol - Hvit kan kjøpes i sett med 2

Beskrivelse

Barstol i hvit kunstskinn og trompetfot i krom. Under foten er det en plastring som beskytter gulvet mot riper. Flott barstol med god sittekomfort. Barstolen leveres i kolli á 2 stk.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AC00089
Materiale Kunstskinn
Farge Hvit
Stol øvrig Heve senkebord
Sittehøyde 57
Høyde 86 cm
Bredde 38 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra