Mavis

Mavis - Höllviken Kalkstens topp -Grå

8 679,-
Leveringstid: 3-4 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Flott og moderne limestonetopp passer til TV-bordet i samme serie. De grå farger skaper en fin kontrast til det lyse møbel og er på den måte med til å skape et smart og moderne design. Finnes også som marmortopp.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. MA00277
Materiale Stein
Farge Grå
Høyde 59 cm
Bredde 151 cm
Lengde/Dybde 40 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra