Muubs

Muubs - Copenhagen Stige i jern - Sort

1 649,-
Tilgjengelig fra 19-02-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Copenhagen stige i sort jern og læder fra MUUBS. Stigen har et simpelt og let design. Den er perfekt til badeværelset, hvor man kan hænge håndklæder på eller tørklæder og smykker. Stigen hænger i justerbare læderstropper, som gør det muligt at vippe den ind mod væggen, hvis den ikke bliver brugt.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. MU00718
Materiale Iron
Høyde 190 cm
Bredde 60 cm
Lengde/Dybde 2 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra