Muubs

Muubs Earth Teppe - 200x300

10 499,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Garn fra resirkulert fiskenett
  • Med sort, brun og brent mønster

Beskrivelse

Earth gulvtæppet er fremstillet af genanvendt fiskenet fra MUUBS. Vidste du, at fiskenet tegner sig for 46% af plastforurening i verdenshavene? Fiskenettene kan drive i årevis og være en trussel mod livet i havet. Tæppet med mønster er lavet af fysisk og kemisk rensede fiskenet fra havet, som derefter omdannes til stærkt garn. Med det fladvævede Earth tæppe får du derfor en bæredygtig tekstilopløsning til gulvet, hvor mønsteret er inspireret af jordoverfladen.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. MU00825
Materiale Syntetisk
Bredde 200 cm
Lengde/Dybde 300 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra