Nordal

Nordal - Jern Reol - Svart

8 499,-
Leveringstid: 3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Kan brukes overalt i boligen

Beskrivelse

Denne reol er designet og produsert av danske Nordal. Reolen er fremstillt av sort jern som skaper et industrielt og rått look. Designet passer utrolig godt til den nordiske innredning hvor tre ofte er et bærende element. Træ og jern er flotte kontraster som skaper en dynamik i rommet. Denne jern reol inneholder syv hyller i forskjellige størrelser og høyder. Det gjør, at du får en følelse av rommelighet, detaljer og et unikt produkt. Pynt reolen med små staker, bøker og grønne planter. Dette produkt er delvist håndlaget, og derfor kan uregelmessigheter samt variasjoner i farger, finish og størrelser forekomme, som er en del av produktets unikke look.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. ND00394
Materiale Iron
Farge Sort
Høyde 203 cm
Bredde 91 cm
Lengde/Dybde 40 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra