Nordal

Nordal - Glass Lampestativ - Gyllen finish

1 249,-
Leveringstid: 3 uker

Produktinformasjon

  • Varenr.: ND00763
  • Farge: Gull
  • Materiale: Glass
  • Diameter: 17 cm
  • Høyde: 39 cm
  • Mer informasjon

    Smuk lampestander i elegant design fra danske Nordal. Denne lampestander er lavet i jern og glas. Jernet har fået et flot gyldent finish, som er placeret under glasskærmen. Der medfølger hverken ledning eller lampeskærm til lampestanderen, men lampeskærm kan tilkøbes på varenummer ND00685 og ND00686. Ledningen som passer til kan findes på varenummer ND00722. Brug den smukke lampestander i en moderne og stilren indretning.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som