Nordal

Nordal - Loungestol - Grå fløyel

9 969,-
Leveringstid: 3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Pute følger med

Beskrivelse

Loungestolen er designet og produsert av danske Nordal. Loungestolen er et pent og meget dekorativt møbel i høy kvalitet og med god komfort. Stolens ben er fremstillt av messingfarget jern. Benene er enkle og kantete med en rund bakside. Den runde form passer til setet som er behagelig å sitte på. Setet er polstret med velour i en mørkegrå farge. Det skaper et elegant og dekadent design. Loungestolen finnes i flere farger. Dette produkt er delvist håndlaget, og derfor kan uregelmessigheter samt variasjoner i farger, finish og størrelser forekomme, som er en del av produktets unikke look.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. ND00417
Materiale Velur
Farge Grå
Høyde 74 cm
Bredde 90 cm
Lengde/Dybde 76 cm
Sittehøyde 42 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra