Nordal

Nordal - Sofabenk i grå fløyel - Svarte ben

8 799,-
Leveringstid: 3 uker

Beskrivelse

Nordal har designet denne flotte sofabenk i et elegant design med et dekadent twist. Sofabenkens ben er fremstillt av asketre som er malet sort. De sorte runde ben skaper et lett uttryk. Sofabenkens sete er laget med skumfyll og polstret med velur i en fin grå farge. Den grå farge er nøytral i boliginnredningen og passer derfor til de fleste andre farger. Pynt sofabenken med et par puter for et personlig uttryk. Dette produkt er delvist håndlaget, og derfor kan uregelmessigheter samt variasjoner i farger, finish og størrelser forekomme, som er en del av produktets unikke look.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. ND00438
Farge Grå
Materiale Velour
Produkttype Sofabenk
Farge Grå
Sittehøyde 45
Høyde 85 cm
Lengde/Dybde 150 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som