Rosa Spisestol - Lys Grå

Pris per avsnitt
1 099,-
Leveringstid: 2-3 uker
Rosa Spisestol - Lys Grå kan kjøpes i sett med 2

Features

  • Stell i oljet, massiv eik
  • Skal kjøpes min. 2 stk

Beskrivelse

Enkel spisebordsstol i en lys grå farge og et behageligt look. Spisebordsstolen er laget i lekkert blødt stoff og er utstyret med ben i massiv eik. En stol, som både pynter rundt om spisebordet og gir en behagelig sitteoplevelse.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. AC01191
Farge Grå
Leveres Ikke montert
Materiale Stoff
Produkttype Spisebordstol
Farge Lysegrå
Høyde 90 cm
Lengde/Dybde 43 cm
Bredde 42 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra