Venture Design

Santorini Hagestol, stabelbar, Hvit

899,-
Kan tidligst avsendes fra d. 10-05-2021

Features

  • Powder Coating

Beskrivelse

Ser du etter en hvit hagestol? Da vil du ikke gå glipp av vår Santorini hagestol. Gode hagestoler er uunnværlige om sommeren. Det er her du slapper av og nyter middagen de varme dagene. Hagestolene har målene H:89cm B:56cm D:58cm og veier 17,5 kg. Hagestolen er smart, da den kan stables og dermed enkelt kan lagres bort om vinteren. Med en hagestol i en nøytral farge kan du enkelt tilføye møbelet til din innredning. Venture Design er et svensk møbelfirma som designer kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Trenger du mer hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. VD00462
Farge Hvit
Sittehøyde 44
Høyde 89 cm
Bredde 56 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra