Sika-Design

Sika-Design - Dawn Lounge Stol Hvit

5 799,-
Leveringstid: 14-17 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Romantisk uttrykk

Beskrivelse

Georgia-serien fra Sika Design er i sterke vedlikeholdsfrie fibre vevet på en aluminiumsramme. Elegant utendørs loungestol i hvit som er enkel å rengjøre. Stolen har et romantisk uttrykk som passer perfekt til terrassen eller sommerhuset. Stolen har god komfort på grunn av den høye ryggen. Len deg tilbake og nyt komforten med det høye rygglenet. Puter medfølger til alle stoler i hvit eller taupe/grå.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. SI00250
Materiale Artfibre
Farge Hvit
Høyde 95 cm
Bredde 64 cm
Lengde/Dybde 76 cm
Sittehøyde 39 cm
Stol øvrig Med armlæn

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra