Sengerammer

Kjøp en vakker sengeramme online

Finn en ny sengeramme til soverommet og gi sengen et ekslusivt uttrykk. Vi har et kjempeutvalg av sengerammer til enhver innredning, størrelse og stil. Velg en sengeramme til enkelt- eller dobbeltsengen din blant utvalget nedenfor. Med få klikk finner du akkurat den fargen og størrelsen som passer til madrassen og stilen din. Vi har både moderne, romantiske og gammeldagse sengerammer, slik at det er noe for en hver smak! Husk å kjøpe en ribbebunn til sengerammen hvis du trenger dette og det ikke følger med.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

En sengeramme med oppbevaring?

En sengeramme med oppbevaring kan f.eks. være en ramme med praktisk innebygget skuff under sengen. Velger du oppbevaring under sengerammen, må du tenke på hvilken side det vil være mest praktisk å trekke ut skuffen. Kanskje i fotenden? Hvis du trenger en ekstra hylle til sko eller bøker finnes det sengerammer som kombinerer dette. Du kan nemlig velge en sengeramme med skuff på hver side, i fotenden og med hyller til tøfler og bøker - sengerammen kan med andre ord gi masse praktisk oppbevaringsplass. Du kan også velge innebygde hyller ved hodet og på denne måten utnytte plassen bak sengen til bøker, mobiltelefon og briller. Til sengerammen på ben er en bedroller en opplagt løsning, både på soverommet, barneværelset og gjesterommet.

Du kan godt ha en sengeramme til din rammemadrass

Selvom du har en rammemadrass, som prinsipielt har en innebygget sengeramme, kan du godt tilføre soverommet en vakker sengeramme. Velg en klassisk sengeramme i tre til rammemadrassen eller sett sammen to enkeltmadrasser til en dobbeltseng i en stilfull sengeramme – svart eller hvit. Husk å sjekke målene, så sengerammen passer. Barn vokser raskt og smaken utvikles med alderen. Det kan være dyrt med sengekjøp hver gang de vil ha noe nytt og mer alderstilsvarende, skift derfor heller ut sengetøyet eller sengerammen og få en innredning som passer. Har du lyst på en sengeramme som du kan ha i mange år kan det være lurt å velge et tidløst design i lyse toner.

Elevasjon

En elevasjonsseng utelukker heller ikke en pen sengeramme. Elevasjon fungerer glimrende i sengerammer til både enkelt- og dobbeltseng. Ikke gå på kompromiss med stilen på soverommet fordi du har en madrass med elevasjon – velg en sengeramme til elevasjon i den størrelsen og det materiale du ønsker – det kan både være funksjonelt og stilfullt! Oppbevar ekstra dyner, puter eller tepper under sengen. Plassen under sengen kan like godt brukes fornuftig og en sengeramme med oppbevaring er løsningen. Uansett om det er til enkelt- eller dobbeltsengen gir et sengestell av kvalitet mulighet for å bruke plassen under og rundt sengen. Velg en sengeramme på ben til bedrolleren, eller finn en sengeramme med de innebygde oppbevaringsmulighetene du ønsker.