Barbord

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
Filtrer
 1. Bloomingville - Fine Barbord m. glass - Gyllen

  Bloomingville

  Fine Barbord m. glass - Gyllen

  2 849,-
  Lev. 2-3 uker
 2. homii - Maze Barbord Ø75xH110 - Natur

  homii

  Maze Barbord Ø75xH110 - Natur

  3 399,-

  Tilgjengelig fra 18. jan. 2021

 3. AYTM - Solus Barbord Ø60 - Svart

  AYTM

  Solus Barbord Ø60 - Svart

  6 799,-
  Lev. 2-3 uker
 4. Ib Laursen - Brooklyn Barbord m/hjul - Gråsvart

  Ib Laursen

  Brooklyn Barbord m/hjul - Gråsvart

  2 939,-
  Lev. 2-3 uker
 5. Bloomingville - Fine Barbord m. glass - Svart

  Bloomingville

  Fine Barbord m. glass - Svart

  2 659,-
  Lev. 2-3 uker
 6. Dutchbone - Braza Barbord 70x70 - Svart

  Dutchbone

  Braza Barbord 70x70 - Svart

  5 629,-

  Tilgjengelig fra 30. nov. 2020

 7. Dutchbone - Braza Barbord Ø75 - Svart

  Dutchbone

  Braza Barbord Ø75 - Svart

  5 629,-

  Tilgjengelig fra 7. des. 2020

 8. Dutchbone - Braza Barbord 70x70 - Brun

  Dutchbone

  Braza Barbord 70x70 - Brun

  5 629,-
  Lev. 2-3 uker
 9. Dutchbone - Braza Barbord Ø75 - Brun

  Dutchbone

  Braza Barbord Ø75 - Brun

  5 629,-
  Lev. 2-3 uker
 10. homii - Maze Barbord Ø75xH110 - Svart

  homii

  Maze Barbord Ø75xH110 - Svart

  3 399,-
  Lev. 2-3 uker
 11. homii - Maze Barbord H110 - Natur

  homii

  Maze Barbord H110 - Natur

  3 399,-

  Tilgjengelig fra 18. jan. 2021

 12. homii - Maze Barbord H110 - Svart

  homii

  Maze Barbord H110 - Svart

  3 399,-

  Tilgjengelig fra 25. jan. 2021

 13. Dutchbone Declan Barbord - Grå

  Dutchbone

  Declan Barbord - Grå

  3 859,-
  Lev. 2-3 uker
 14. Jenson Barbord, Hvitvasket eik

  Rowico

  Jenson Barbord, Hvitvasket eik

  5 599,-
  Lev. 2-3 uker

14 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Stort utvalg av barbord

Mangler du et barbord til din hjemmebar eller til en kommende fest, du skal holde? Hos Unoliving har vi flotte barbord til en enhver smak. Hos oss kan du finne barbord i forskjellige farger som sort, natur, hvit og grå. Etter hvilken stil du søker, kan du finne barbord i forskjellige størrelser, matrialer og brands, som vil matche din smak. Få inspirasjon her på siden.

 

Et barbord til alle festligheter

Et barbord passer til forskjellige sammenkomster. Eksempelvis er barbordet perfekt til networking, hva enn det serveres kaffe eller canapeer. Skal du holde et deilig sommerbryllup i hagen eller kanskje i en gammel låve, så planlegg et barbord , når du skal arrangere brylluppet. Et barbord er både smart og praktisk i den forstand, at du gir dine gjester mulighet for å stille velkomstdrinken fra seg, imens de har en god samtale og nyter deres fest. Forestil deg, at Dere har spist den lekre mat, hørt en masse rørende taler, og synget vakre sanger, som er skrevet av din familie og venner. Etter de mange inntryk og følelsen av å være spent hele dagen, har Dere bruk for et lite pusterum. Her kan Dere gå ut til barbordet, som står uten for i det gode vær og socialisere med hverandre. Dere får noe frisk luft og strekker benene innen, dere skal inn og danse til den lyse morgen.

Har du et barn, som snart blir konfirmert eller ferdig med studiet? Så skal det feires med manér. Inviter venner og familie over på mat og fest for å feire ditt barn. Har Dere en minibar, hvor Dere kan by på alverdens smakfulle drinks, skal dere ved siden av å plassere noen barbord, som deres gjester kan stå ved. Til en fest hører seg snacks til, så still noen små skåler på barbordene, som dine gjester kan drikke av i løpet av kvelden.

 

Store og små barbord

Et barbord er smart, hvis du har en liten hjemmebar. Holder du en hyggekveld, kan du by på lekre cognacs og likører fra din bar, imens dine gjester står ved ditt runde barbord. Det lille høye barbord tar ikke for mye av plassen, men har den perfekt størrelse til, at du kan stille eller hvile drinken på barbordet. Sett også et par barstoler, så dine venner kan sitte ned, når Dere snakker om de gode gamle dager. Holder du et arrangement, kan du også bruke de større barbord til å servere og presentere maten flott på. Finn et bredt barbord med hyller i siden, så du får mere bordplass og hvor du eksempelvis kan opbevare glass. På en fredag kan du skjenke deg selv og din partner et glass rødvin, imens Dere snakker om ukens forløp og helgen, Dere går i møte.

Se også våres store utvalg av konsollbord, rullebord, vitrineskap og counterstoler.

 

Et barbord til enhver stil

Er du til den rå stil, er Dutchbone og homii brands, som du skal se på. Invester eksempelvis i et barbord i jern. Det rå matriale gir et industrielt og vintage look til din innredning. Er du mere til den skandinaviske stil er det brands som LaForma og Rowico, du skal se på. De designer barbord med flotte treoverflater. Den gyllne trefarge komplimenterer flere farger og skaper visuelt et mykt look. Er du forelsket i den lyse nordiske innredning, skal du anskaffe deg et barbord i en hvit eller lys farge. Den hvite farge gir barbordet et lett udtryk. Er din innredning preget av en eksklusiv stil, vil Bloomingville og AYTM barbord passe inn i din innredning. Deres barbord er designet med elegante linjer, som skaper et stilrent look.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.