Modulsofa

31-37 av 37 produkter

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Ocean Sofamodul Højre - Magnet

  Broste Copenhagen

  Ocean Sofamodul Højre - Magnet

  BROSTE COPENHAGEN
  15 559,-
  Lev. 2-3 uker
 2. Ocean Stolmodul Venstre - Magnet

  Broste Copenhagen

  Ocean Stolmodul Venstre - Magnet

  BROSTE COPENHAGEN
  8 569,-
  Lev. 2-3 uker
 3. Lake Hjørnemodul Venstre - Magnet

  Broste Copenhagen

  Lake Hjørnemodul Venstre - Magnet

  BROSTE COPENHAGEN
  12 339,-
  Lev. 2-3 uker
 4. House Doctor Modulsofa hjørne, Grønn

  House Doctor

  Modulsofa hjørne, Grønn

  9 599,-
  Lev. 2 uker
 5. House Doctor Modulsofa midt, Grønn

  House Doctor

  Modulsofa midt, Grønn

  8 379,-
  Lev. 2 uker
 6. House Doctor Modulsofa midt, Sand

  House Doctor

  Modulsofa midt, Sand

  8 379,-
  Lev. 2 uker
 7. House Doctor Modulsofa hjørne, Sand

  House Doctor

  Modulsofa hjørne, Sand

  9 599,-
  Lev. 2 uker

31-37 av 37 produkter

Side
per side
Bruk synkende rekkefølge

Finn den perfekte modulsofa

Med en modulsofa kan du sammensette din helt egen sofa, som passer perfekt i deres hjem. Hos Unoliving har vi vakre modulsofaer i lekre matrialer og farger. Med våres populære brands kan du få inspirasjon til hvordan, du kan sammensette din modulsofa på forskjellige måter, så du kan endre form etter ditt behov. Se det store utvalg av modulsofaer her på siden og bli inspirert.

 

En lekker og funksjonell modulsofa

Har du ikke funnet den perfekte sofa ennå, kan en modulsofa være løsningen for deg. Med en modulsofa kan du designe din egen sofa etter ditt behov. Her kan du sammensette så mange moduler, du har lyst til, så du får den ønsket lengde. Kanskje vil du gjerne ha en sofa, som dekker to vegger, så har du også mulighet for det, da du kan vinkle den, som du har lyst. Modulsofaen er ideel for familien, som en dag vil vokse seg større. Til den tid kan I kjøpe et modul mere og tilføye til den modulsofa dere allerede eier, så hele familien kan sitte der. Når du får gjester på besøk, og Dere sitter og snakker i stuen, er det fint å kunne se alles ansikter. Her er modulsofaen smart, fordi du kan ta et modul av og plassere den, hvor du har lyst som lenestol. På den måte blir alle inkludert i samtalekretsen.
Med en modulsofa får du sammensatt en personlig sofa etter din ønsket størrelse og farge. Hos Unoliving har vi vakre modulsofaer fra brands som Broste Copenhagen, Handvärk, Zuiver, House Doctor og WOUD, som du kan bli inspirert av. De har bl.a. designet modulsofaer i polyester og velur, som er myke og lekre overflater, du vil sitte godt i.

 

Modulsofaer i flere farger

Har du en stor stue med store hvite vegger, vil en modulsofa i en flott farge bryte det hvite look. Den sterke farge vil være en god kontrast til det hvite, og vil skape dybde i rommet. Plasser et pent sofabord i midten, som du kan pynte med et fat, lysestaker og blomster, for å bringe flere farger i stuen. Er du mere til den lyse nordiske stil, skal du ha en modulsofa i myke og støvet farger. For eksempel vil en modulsofa i lysegrå eller lyse jordfarger komplimentere den hvite farge og bevare det lyse look. Finn noen fine pynteputer og pledd til din modulsofa for å bringe flere myke og lekre teksturer til stuen.

Se også våres store utvalg av TV-bord, sidebord, lenestoler og sjeselonger.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.