Reoler

Reoler til stuen, barnerommet eller kontoret

En reol er et funksjonelt møbel som kan brukes overalt i hjemmet. Har du lyst på en klassisk hvit reol, et unikt nytt design, eller bare en rimelig reol, finner du det i vårt store utvalg! Velg en praktiske bokreoler til kontoret,  en opphengt veggreol med flott design til stuen eller bruk en reolen som en flott romdeler i hjemmet. Plasser dine vakre reiseminner i reolens åpne hyller og skap oversiktlig oppbevaring med små oppbevaringsbokser. En reol med skapsdører gjør at støvet holder seg ute og at du ikke trenger å tenke på annet enn oppbevaring og en vegghengt reol gir deg mer gulvplass. Tenk over hvilken stil du ønsker og hva du skal plassere i reolen før du velger. En reol er ikke bare en reol!

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mer enn et reolsystem

Noen tenker fortsatt på et reolsystem når ordet reol dukker opp. En reol trenger ikke lenger å bety at en hel vegg blir fylt med hyller. En lett stigereol trenger sjelden mer enn en meter på veggen og kassereoler kan henges overalt uten å ta opp for mye gulv- eller veggplass. Av reolsystemer velger de fleste i dag å bruke såkalte modulreoler. Det er ofte vegghengte skap, hyller og kassereoler som passer sammen i farger og materialer, og som kan mikses på kryss og tvers. Velger du å bruke modulreoler i samme stil i flere rom kan dette skape en flott rød tråd i innredningen, det gir også fleksibilitet fordi du kan flytte rundt på modulene.

Velg type

En veggreol eller en frittstående reol kan brukes som romdeler og oppfylle de samme funksjonene som en alminnelig reol, men her er det lurt å tenke på at gjenstandene på reolen kan ses fra begge sider. Det settes ikke bare krav til gjenstandene i reolen og måten de er plassert på, men det krever også at du vurderer hvilken farge du skal ha på reolen. Er du bekymret for om reolen blir for massiv i rommet kan en opphengt veggreol være et godt valg, fordi den skaper luft til innredningen ved å ikke ta av gulvplassen. 

Farge eller tre?

En hvit reol til veggen blir ’usynlig’ hvis veggen er hvit og trer frem hvis veggen er en annen farge. En trefarget reol fremstår som et selvstendig møbel og tresort du velger avgjør om reolen får et enkelt og luftig uttrykk eller et kompakt og stabilt uttrykk. Reoler i naturlig lyst tre er en stor trend innenfor den skandinaviske innredningsstilen, om du ønsker å følge med på denne trenden. En trefarget reol fylt med bøker gir et kompakt uttrykk, men hvis du har mellomrom mellom tingene gir det et mer luftig uttrykk. En lys reol kan ha flere bøker, kasser og mørke ting, enn en mørk reol. Den mørke reolen ser fort kompakt og massiv ut dersom den fylles med for mange gjenstander. Velg reol i forhold til hva tenker at skal stå i reolen og hva som passer best til din stil.