Temahome

Temahome - Dusk Spisebord - Hvit høyglans - 130x130

10 199,-
Leveringstid: 11-13 uker

Beskrivelse

Flott kvadratisk hvitt spisebord med rette moderne linjer. I stedet for de fire tradisjonelle bordbena, har dette bordet et sentralt bordben som gir bordet et enklere og minimalistisk uttrykk. I tillegg er det plass til ekstra gjester rundt bordet. Spisebordet er perfekt egnet til hverdag og danner rammene rundt en moderne og stilren innredning på kjøkkenet eller i spisestuen.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. TE00106
Farge Hvit
Leveres Ikke montert
Materiale Honeycomb Panel
Produkttype Spisebord
Farge Hvit
Form Kvadratisk
Høyde 75 cm
Lengde/Dybde 130 cm
Bredde 130 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra