Venture Design

Staal, Sidebord m. hylle, Sort Metall

899,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Pulverlakkert stål

Beskrivelse

Svenske Venture Design leverer kvalitetsmøbler til både inne og ute. Ser du etter et sort sidebord? Da er dette smarte Staal sidebord et godt tips. Sett sammen to sidebord som erstatning for sofabordet. Sidebordet har målene H:50,8cm B:50,8cm D:50,8cm og veier 6 kg. Sidebordet er praktisk, da den har en hylle til mindre oppbevaring. Med et sidebord i en nøytral farge kan du enkelt tilføye møbelet til din innredning. Et sidebord av stål kan gi et industrielt uttrykk. Det er typisk i stuen, hvor familien og gjester samles. Gjør derfor rommet vakkert og innbydende med din innredning. Sitter du inne med noen spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Sidebordet leveres umontert.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. VD00253
Materiale Staal
Farge Sort
Høyde 50,8 cm
Bredde 50,8 cm
Lengde/Dybde 50,8 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra