Venture Design

Staal, Reol, Sort Metall

1 999,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Pulverlakkert stål

Beskrivelse

Med en reol som denne kan du holde orden i tingene dine. Ser du etter en sort reol? Da er denne smarte Staal reol et godt tips. En reol av stål kan gi et industrielt uttrykk. Reolen har målene H:188cm B:85cm D:35cm og veier 25 kg. Venture Design er et svensk møbelfirma som designer kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Den flotte sorte fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Vår kundeservice er alltid klar for å hjelpe deg hvis du skulle ha noen spørsmål. Reolen leveres umontert.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. VD00259
Materiale Staal
Farge Sort
Høyde 188 cm
Bredde 85 cm
Lengde/Dybde 35 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra