Venture Design

Niño, Hengekøye, Beige/Sort ramme

3 749,-
Leveringstid: 2-3 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Max vekt: 180 kg

Beskrivelse

Trenger hjemmet ditt et nytt pust? Da er vår smarte hengekøye i beige et godt tips. Nyt de varme sommerdagene i en hengekøye hvor du avslappende kan vugge frem og tilbake. Hengekøyen har målene H:101cm D:104cm L: 298,5cm og veier 27,43 kg. Med en hengekøye i en nøytral farge kan du enkelt tilføye møbelet til din have eller terrasse. En hengekøye av stoff kan gi et moderne uttrykk. Med det tilhørende stativ i metall, kan du plassere hengekøyen hvor du vil. Venture Design er et svensk møbelfirma som designer kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Vår kundeservice er alltid klar for å hjelpe deg hvis du skulle ha noen spørsmål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. VD00372
Materiale Stoff
Farge Beige
Høyde 101 cm
Bredde 104 cm
Lengde/Dybde 298,5 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra