Venture Design

Hedvig Hengekøye, Svart

1 249,-
Leveringstid: 15-17 dager
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Maks belastning 120kg

Beskrivelse

Venture Design er et svensk møbelfirma som designer kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Ser du etter en sort hengekøye? Hva med vår fine Hedvig hengekøye. Nyt de varme sommerdagene i en hengekøye hvor du avslappende kan vugge frem og tilbake. Hengekøyen har målene B:100cm L: 200cm og veier 6,5 kg. Den flotte sorte fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i uteområdet. Heng den mellom trærne dine i hagen eller på terrassen. Vår kundeservice er alltid klar for å hjelpe deg hvis du skulle ha noen spørsmål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. VD00589
Farge Sort
Bredde 100 cm
Lengde/Dybde 200 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra