Venture Design

Velvet Spisebordstol, Grønn Velur

Pris per avsnitt
879,-
Leveringstid: 2-3 uker
Velvet Spisebordstol, Grønn Velur kan kjøpes i sett med 2

Features

  • Maks belastning: 110kg

Beskrivelse

Med vår Velvet Spisebordstol vil du skape nytt liv i hjemmet. Spisebordstoler er mer enn bare en sitteplass, så ikke gå på kompromiss når du skal finne den helt riktige spisebordstolen til ditt hjem. Velg den riktige fargen, stilen og komforten som passer til din innredning og din hverdag. Spisebordstolen har målene H:77cm B:49,5cm D:54,5cm og veier 14,2 kg. Når du velger en spisebordstol i velour, er det en enkel måte å få farge inn i hjemmet ditt på. En spisebordstol av velour kan gi et moderne, eksklusivt uttrykk. Spisebordstolen har god polstring og en flott avrundet rygg og sete. Venture Design er et svensk møbelfirma som designer kvalitetsmøbler til en overkommelig pris. Hvis du har spørsmål til produktet, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Spisebordstolen leveres umontert.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. VD00037
Leveres Ikke montert
Materiale Velour
Sittehøyde 47
Høyde 77 cm
Bredde 49,5 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra