Woodman

Woodman - Farringdon - Bokreol - Hvit

4 399,-
Leveringstid: 3-4 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Veggbeslag følger med
  • Avstand fra gulv til første hylle: 27 cm
  • Nr. 2 hylle fra toppen kan justeres

Beskrivelse

Stilren bokreol med ramme av massiv eik og hvite hyller, som på vakkert vis kombineret både klassisk og moderne design. Med denne bokreolen kan du pynte opp hjemmet og fremvise dine bøker eller småting i vakre rammer. En reol med et moderne design til den interiørbevisste.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. WM00020
Materiale Tre
Farge Hvit
Høyde 185 cm
Bredde 90 cm
Lengde/Dybde 32 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra