homii

homii - Joy Sidebords sett - Mønster

2 849,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Pulverlakkert jern ramme

Beskrivelse

Dette sett med to sideborde er en del av Homii serien og er fremstillt i et nordisk design. Joy sidebordene har en ramme i stål som skaper et enkelt look. Sidebordene er laget av MDF i et naturlig design. Det smarte ved Joy sidebords settet er, at bordene kan brukes samlet eller hver for seg. Det lille bord kan fint skubbes inn under det annet, så det ikke fyller meget i lokalet.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. ZU01306
Materiale MDF
Farge Natur
Høyde 52 cm
Bredde 43 cm
Lengde/Dybde 43 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra