Zuiver

Zuiver - Birdy Long Pendel - Rattan

1 249,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Fatning i massiv gummitræ
  • Lyskilde medfølger ikke
  • Med 110 cm sort PVC ledning
  • Maks: 40W alm.pære/13W i spare/5W LED

Beskrivelse

Utrolig fin og dekorativ pendel til den nordiske indretning i hjemmet. Pendlen er fremstillet af Zuiver som laver kvalitets møbler og boligitems i et elegant og moderne design. Birdy Long pendlens bund er fremstillet af flettet rattan og matcher fatningen i massiv gummitræ. Imellem fatningen og bunden er der matte grå jern wire, som forbinder materialerne og skaber et flot lys i lokalet. Pendlen findes også i en kortere model.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. ZU01159
Materiale Iron
Farge Natur
Høyde 48 cm
Diameter 31 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra