Zuiver

Zuiver - Doulton Kontorstol

3 999,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Setedybde: 45 cm
  • Justerbar høyde: 45-57 cm
  • Maks vektbelastning: 120 kg

Beskrivelse

Det er viktig å ha en god arbeidsstilling når man bruker tid på kontoret, ofte forran en computer. Hollandske Zuiver har laget denne kontorstol, som sørger for, at du sitter godt når du skal arbeide. Stolens fot er laget av sort pulverlakkeret stål, som gir et stilrent og enkelt look. Setet på Doulton kontorstolen er polstret med grå tekstil og brunt kunstskinn. Designet er nordisk, moderne og meget stilrent. Kontorstolen kan justeres i høyden, så du kan innstille den best mulig til din høyde.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. ZU00975
Materiale Polyester
Farge Brun
Høyde 88 cm
Bredde 67 cm
Lengde/Dybde 63 cm
Sittehøyde 45 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra