Daybeds

Vi har et stort utvalg av daybeds til soverommet i mange flotte farger og lekre matrialer, som helt sikkert vil falle i din smak. En daybed er et multifunksjonelt møbel, som både kan ha sitteplasser og som hvilemøbel. En daybed er litt av en luksus og er perfekt til det store soverommet, hvis der ønskes et sofistikert og elegant look, som samtidilig har et praktisk formål. Daybeden er perfekt til å hvile seg midt på dagen eller en hyggestund, hvor din gjest kan sitte, når det skal hjelpes med å finne det perfekte outfit til kveldens store begivenhet. Du kan gå på opdagelse i vårt inspirerende sortiment. Hos Unoliving kan du bl.a. finne daybeds fra Karup Design, ferm LIVING og Handvärk. Du kan også se på våres lekre senger

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Daybed i soverommet

Hos Unoliving har vi et stort sortiment av daybeds. Vi tilbyr daybeds i mange flotte farger og matrialer, så det er noe for enhver smak. Vi tilbyr også daybeds, som enkelt kan folles ut og anvendes som en gjesteseng, som gjør dem super anvendelig i det lille gjesterommet. Vi har sørget for, at vårt sortiment rommer daybeds, som varierer i stil og farge, så det er modeller til alle stilarter. Se f.eks. våre flotte modeller i bomull eller velur, eller hva med en daybed i en flott koralrød farge. Tilføy et par puter eller et flott pledd og gi daybeden et mere personlig uttryk, som matcher resten av innredningen i ditt hjem. Vi setter en stor ære i, at du finner den helt riktige daybed til ditt hjem, så er du i tvil om, hvilken størrelse, farge eller stil du skal velge, er du meget velkommen til å kontakte oss på tlf. 23963050 eller på kundeservice@unoliving.no.

 

Daybeds til en enhver smak

Uten daybeds til soverommet, har vi også et stort utvalg av daybeds til stuen, hvor du også kan finne daybeds å stille i soverommet. Er ditt soverom preget av en romantisk innredning? Så bli inspirert av Bloomingville og Broste Copenhagen designs. De har designet flere daybeds til soverommet, som har et fint og lett look. Finn eventuelt en daybed i rattan, som komplimenterer den romantiske stil. Har du derimot mørke farger og rå matrialer i ditt soverom, skal du tilføye en daybed i lær eller velur. Læret gir et vintage look til ditt soverom og vil stå flott sammen med de mørke toner. Velur har et eksklusivt look, som vil stå godt som kontrast til de mere harde overflater. Her skal du la deg inspirere av House Doctor, WOUD og Encoded. Ønsker du en daybed med et tidløs design, er ferm LIVING og HANDVÄRK de brands du skal se på. De har designet stilrene daybeds til soverommet, som vil passe inn i flere stilarter. De rene linjer og flotte farger er tendens vi ser gang på gang, som er et sikkert valg i innredningen.

Se våres store sortiment av kontinentalsenger, sovesofaer, garderobeskap og futoner.