Nattbord

Nattbordet er meget praktisk til å ha stående ved siden av sengen på soverommet. Det er til for, at du kan legge dine viktigste ting fra deg og hurtig finne dem igjen, når du har behov for dem. Du kan både finne nattbord med og uten skuffer, vegghengte nattbord eller med ben. Samtidlig kan du finne nattbord i mange farger. Du kan også se på våres oppbevaring til soverommet.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Det praktiske og fine nattbord

Nattbordet har sin opprinnelige plass ved siden av sengen i soverommet. Den er med til visuelt å skape en helhet og fullender soverommet. Nattbordet er med til å gjøre din hverdag lettere. Du har mulighet for å legge dine bøker, mobil og vekkeur fra deg, og dermed unngå å rote rundt på gulvet om natten etter glasset med vann eller dine briller. Forestill deg, at du våkner opp en lørdag morgen. Kanskje har du sovet litt lengere enn du bruker, så du føler deg ekstra veluthvilet. Du velger å skjemme deg selv med frokost på sengen. Her fungerer nattbordet som et lite sidebord til å stille din kaffekopp og bløtkokte egg. Er du en person, som verdsetter å lese en god bok innen, du skal sove, så få en god belysning ved å henge en vegglampe over ditt nattbord.

Nattbord til et hvert behov

Når du skal beslutte deg for, hvilket nattbord du skal investere i, skal du ha gjort deg noen tanker om, hvilket behov det skal opfylle. Skal det ha et bestemt look, eller skal det kunne oppbevare ting? Hos unolivng.no har vi flere forskjellige nattbord du kan velge imellom til gode priser. Vi har nattbord med skuffer, så du har mulighet for å gjemme dine ting vekk. Vi har vegghengte nattbord til deg, som har et mindre soverom, og nattbord med ben til dem, som gjerne må fylle litt mere. Vi har flere lekkre brands som Mavis, Temahome, LaForma, Hübsch og Woood. Velg et nattbord i naturmateriale for et hyggelig og nordisk look. Stil et hvitt nattbord med skuffe i soverommet og skap en romantisk innredning. Det sorte nattbord holder stilen enkel og tidløs.

Nattbordets flere funksjoner

Nattbordet har flere funksjoner, og kan fungere flere steder i ditt hjem. Plasser nattbordet i stuen, hvor det vil fungere som et sidebord eller som minikommode på barnerommet. Du kan også plassere nattbordet i entréen, hvor den vil fungere som ekstra oppbevaringsplass til dine skjerf og hansker, uten at den tar for meget av plassen. Når du innrder soverommet, skal du også finne det riktige garderobeskap, sengegavler, kommoder, senger og madrasser.