Skohyller

3 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Nordal - Sko reol m. svarte hylle - Jern

  Nordal

  Sko reol m. svarte hylle - Jern

  2 889,-
  Lev. 3 uker
 2. Woodman - Slussen Skohylle m. stålrør - Eik

  Woodman

  Slussen Skohylle m. stålrør - Eik

  3 789,-
  Lev. 3-4 uker
 3. Newhaven Skohylle - Lys tre - 35x77

  Newhaven Skohylle - Lys tre - 35x77

  1 099,-
  Lev. 11-15 dager

3 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Velg den helt riktige skohylle

Mangler du også noe til å plassere dine sko på? Sett en pen skohylle opp i entréen, så du får mere plass og struktur over dine sko. Uansett om Dere er en stor eller liten familie, er skohyllen praktisk, da den kan oppbevare flere av deres sko og rydder gulvet, så det er mere plass i entréen. Hos Unoliving kan du finne vakre og funksjonelle skohyller fra brands som Nordal, Woodman og We Do Wood. Få inspirasjon til å finne den riktige skohylle her på siden.

 

Skohylle til en liten og stor entré

Er du også en skoelsker og har mange sko til å stå i entréen? Rydd gulvet for sko ved å sette dine hverdagssko opp på en fin og funksjonell skohylle. På den måte har du alltid dine sko ved hånden, og de ligger ikke og roter på gulvet. En skohylle kan også benyttes til dine gjesters sko, hvis du har en smal entré, hvor en masse sko på gulvet plutselig kan blokkere gjennomgangen i entréen. Har du en større entré, kan du sette et skoskap opp, som fyller litt mere, men kan opbevare flere av dine sko. Her kan du stille en skål, som kan fungere som en beholder for dine nøkkler og andre småting. Hos Unoliving finner du både skohyller med én eller flere hyller. Det gir deg mulighet for å kombinere flere skohyller, hvis det er behov for det. Når du velger en skohylle, består den hovedsakelig av lekre trematrialer, som gir et vakkert look til din entré, men du kan også finne din skohylle i henholdsvis jern og aluminium.

 

Innred med skohyller

Skohyllen er praktisk i den forstand, at du får ryddet gulvet og organisert dine sko, så du gjør det mere overskuelig for deg selv, når du skal finne et bestemt par sko. Finn deg en skohylle, som du selv kan henge i den høyde, du ønsker, så du er fri for å bukke deg ned etter dem hver dag. Med en skohylle som svever, kan du plassere flere under hverandre, så du kan sette flere sko opp i en passende høyde. Plasser en entrébenk ved siden av din skohylle, så du enklere kan ta dine sko på, og et speil, så du kan nå å se deg selv innen, du skal ut døren.

Se også våres store utvalg av stumtjenere, tøytativer, knagger og entréskap.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.