Soverom

Soverommet er det rom, du tilbringer mest tid av gangen, så soverommet er derfor et av de viktigste rom i hjemmet. Det er her, du starter og slutter din dag. Kvaliteten og funksjonaliteten av alle møbler i soverommet er meget viktige. Som fra en god og behagelig seng, til et praktisk, innredet garderobeskap. Soverommets primære funksjon er å være der, du sover og hviler hodet, så du er klar til en ny dag. Finn din nye kontinentalsengrammemadras, garderobeskap, sovesofa eller sengegavl og mye mer til soverommet her og få det levert lett og uten besvær. 

Les mer Read less
Se alt til soverommet
Senger
Garderobeskap
Kommoder
Nattbord
Futoner
Sengerammer
Sovesofaer
Daybeds

 

Møbler til soverommet

Soverommet skal altså være et sted du føler deg godt tilpass og føler deg hjemme. Her gjelder det om å skape en rolig og avslappet stemmning. Sengen har hos de fleste en sentral plass i rommet. Du skal bare huske å tenke på dine behov. Har du for eksempel bruk for et sted å legge din make-up om morgen, bør du prioritere, at det skal være plass til et bord og et speil. Kan du like å stå lenge forran speilet og prøve outfits, skal den sparsomme plass kanskje brukes hertil. Finn inspirasjon til ditt soverom på Unoliving.no og finn de nyeste trends og tendenser innen for innredning av ditt soverom.

 

5 tips til innredning av ditt soverom

  1. Skap wow-effekt med en sengegavel. En sengegavel fullender din seng og ditt soverom samt gir en helt særlig stemning. Med en sengegavel slipper du også for å sitte opp mot en kald vegg, når du våkner om morgen eller ser serier i sengen. Vi har sengegavler i flere forskjellige farger og varianter.
  2. Planter i ditt soverom er en god idé. De grønne planter er ikke kun flotte å se på men gir rommet liv, sprer gleder og renser luften mens du sover.
  3. I soverommet kan det være nødvendigt med et sted, hvor du kan legge dine puter, pledd eller kanskje dine klær, når du skal i seng. Til dette formål kan du med fordel innrede rommet en benk eller sengeskuffer. Hos oss finner du et utvalg av både benker og sengeskuffer for enhver smak.
  4. Gi ditt soverom en makeover med litt maling. Mal en enkelt vegg i en dempet farge. Det er en liten endring, som gjør en kjempe forskjell.
  5. Husk dine behov, når du velger nattbord! Et minimalistisk nattbord, kun bestående av en bordplate kan være meget flott. Det er bare ikke særlig praktisk, hvis du er typen som leser meget. Hos oss finner du nattbord både med og uten hyller og skuffer.

 

Kjøp møbler til soverommet online

Bruke noen minutter på å se våres katalog igjennom, og se om det er noe som frister. Vi har et stort og stadig stigende utvalg innenfor senger, sengeskuffer, nattbord og lamper til soverommet, kommoder, garderobeskap og meget meget mere. Vi har gjort det lett for deg å finne presis hva du leter etter, og vi garanterer konkurransedyktige priser, samt sikker og professionell kundeservice fra start til slutt. Soverommets primære funksjon er å være der, du sover og hviler hodet, så du er klar til en ny dag.