Cafébord

Mangler du sitteplasser, et bord eller skygge på din altan? Her på siden kan du se våres store utvalg av flotte og funksjonelle kafébord til din terrasse eller altan. Har du en mindre altan, kan du sette et smart klappbord opp, som enklet kan klappes ned, når du mangler mere plass. Har du en mindre terrasse, vil et kafébord passe perfekt, så du har mulighet for å nyte en god frokost utenfor. Vi har kafébord fra mange brands for eksempe Dutchbone, Woud og Sika Design. Finn også de perfekte kaféstoler eller hagestoler til dit kafébord. Du kan også se på våres bord til hagen.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Cafebord til privat brug og erhverv

Hvis du er ved å starte din egen café opp, og mangler å fullende ditt utendørs caféområde, har vi flotte og praktiske cafestoler og cafebord, som er enkle å stable og gjøre rene, når dagen er ferdig. La for eksempel dine gjester sitte godt ved et lekkert cafebord fra Sika Design, som vil gi et vakkert og romantisk look til din café.

Cafebord og cafestoler passer ikke bare inn i det offentlige utendørs rom. Når våren banker på døren, er det et fantastisk syn av solen, som skinner. Det er intet bedre enn å merke solens stråler på sitt ansikt, imens du er pakket inn i sitt yndlingsteppe og drikker en deilig varm kopp kaffe på terrassen. Det er følelsen av ny energi. Den skal nytes med et nytt cafebord, som enkelt kan tørkes av for vinterens regn og kulde. Et cafebord er perfekt til parret, som bor i et rekkehus med en mindre terrasse eller lejlighet med altan, hvor store hagemøbler ikke skal ta hele plassen. Cafebordet er til deg, som setter pris på vårens friske luft og utendørs hygge på terrassen eller altanen. Vi har cafebord i forskjellige matrialer, som er holdbare over for årstidens vind og vær.

Hvis du har en større terrasse, kan du også finne inspirasjon til blandt annet nye loungemøbler, hagebord, hagebenker og hagemøbelsett på våres webshop.

 

Cafebord til den liten altan

Bor du i byen, og er du så heldig å ha en altan, så har vi cafebord, som enkelt og smart kan klappes ned eller flyttes vekk, når du mangler mere plass. Bruk cafebordet som et utendørs skrivebord, dekorasjonsbord til en fin plante eller til den lekre søndagsmorgenmat. Ønsker du litt skygge fra solens stråler, har vi små parasoller til din altan, som kan dreies etter solens gang på himmelen.