Haslev Møbelsnedkeri

Den danske virksomhet Haslev Møbelsnedkeri produserer tremøbler i en flott nordisk stil i sublim kvalitet, hvor håndverket er i fokus. Alle møbler er produsert i Danmark, hvor de spesialiserer seg på å jobbe med det levende materiale som tre er.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Haslev Møbelsnedkeri – Kvalitet og dansk håndverk

Innred hjemmet ditt med holdbare tremøbler i godt håndverk. Haslev Møbelsnedkeri har over 60 års erfaring med design og produksjon av spisebord, spisebordstoler, sofabord og mye mer. Blant tremøblene kan du velge mellom forskjellige utseende, som hvitoljet eik eller hvitlaminat, som begge har et klassisk nordisk look.

Tremøbler til spisestuen i høy kvalitet

De flotte spisebordene i tre fra Haslev Møbelsnedkeri inviterer til lange kvelder ved middagsbordet med venner og familie. Samtidig sikrer spisebordstolene med høy komfort at du sitter godt hele kvelden. Spisebordene kan dessuten justeres i størrelsen med en eller to tillegsplater. Du har derfor stor mulighet til å tilpasse bordet etter dine behov. Siden alle tremøblene er fremstilt i en palett av kjølige støvete nyanser, kan du enkelt innrede med en miks av de flotte seriene. Alle tremøblene fra Haslev Møbelsnedkeri står også vakkert alene, der de vil gi mer liv til enhver innredningsstil.

Sofabord i tre

Er du på utkikk etter et sofabord eller andre tremøbler i oljet eller hvitoljet eik, finner du også helt sikkert det du leter etter i sortimentet fra Haslev Møbelsnedkeri. Et stofabord i tre er på mange måter det som fullfører stua og som gjerne skaper en rolig atmosfære. Sofabordet skal oppfylle dine behov, enten det er skal være plass til gjester rundt bordet, eller om du bare trenger å kunne spre beina og stille en kopp kaffe. Velg blant annet det klassiske klappbordet i oljet eik fra Haslev Møbelsnedkeri, som du også kan få i spisebord. Alternativt kan du velge Safari sofabordet i tre, som kan justeres i høyden. De to settbordene kan også plasseres som et sofabord, eller skape en helhet i rommet ved å bruke det ene som sofabord og det andre som sidebord. Uansett hvilke tremøbler du trenger, har Haslev Møbelsnedkeri et stort utvalg av flotte kvalitetsmøbler.