Taklamper

Lys ditt hjem opp med flotte takamper fra Unoliving. Med en taklampe er du sikret en god belysning, som skaper det uttryk og stemmning, du ønsker. Vi har et stort utvalg av taklamper i forskjellige former, farger, matrialer, størrelser og priser. Det gir deg mulighet for å finne nettop den taklampe, som matcher dine behov. Få inspirasjon her på siden fra brands som Ebb & Flow, GUBI og bloomingville.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Flere former for taklamper

Taklamper kan gi en fantastisk belysning i alle rom i ditt hjem. Finn en taklampe som designmessig passer inn i din innredning, så når lyset er slukket, så vil den også pynte dekorativt fra taket. Mangler du en lampe over spisebordet, skal du finne en taklampe, som lyser hele bordet opp. Har du et langt spisebord, kan du henge pendler på en rekke eller sette dem sammen i en klynge, så lyset spredes langs med bordet. En pendel består som regel av en enkel pære, derfor er den helt ideel å henge i hjørnet i en stue eller over sofabordet. Ønsker du en hyggelig belysning, skal du finne en lyskilde med et varmt lys. Ønsker du et mere direkte lys, skal du finne en taklampe med en skjerm, som kan posisjonere lyset.

Har du en fin stor entré, kan du henge en vakker lysekrone. Her vil lysekronen komme til sin rett og lyse hallen opp i sin vakreste form. Lysekronen ser elegant ut alene og skaper et eksklusivt look til ditt hjem. Hos Unoliving kan du finne alt fra moderne til klassiske lysekroner, som med garanti vil pynte i ditt hjem.

 

Finn den riktige taklampe

Hos Unoliving kan du finne taklamper i alle stilarter. Våres store utvalg gjør, at du kan finne din ønsket belysning til ditt hjem. Er du glad for det eksklusive look, skal du se GUBI og Designs By Us taklamper. Deres designs gir et ekstravagant uttryk til rommet og er vakre både slukket og tent. Er du mere til en vintage og rå stil, er Dutchbone et sikkert brand å se på. De er kjent for å leke med rå overflater, som gir deres taklamper et unikt look. Ønsker du en taklampe, som har et unikt design, har EBB&FlOW laget vakre taklamper med morsomme og elegante former. Til den nordiske og skandinaviske stil er ferm LIVING, Nordal og Zuiver brands, som har designet taklamper som komplimenterer denne innredningsstil godt.