Pledd

Her på siden finner du alle mulige kvalitetstepper. Du finner kosepledd til varmen foran peisen i vinterkulden, på sofaen en regnfull og mørk høstdag eller en kjølig sommerkveld på terrassen, vi har vi et stort utvalg på Unoliving. Det er mange valgmuligheter av forskjellige ullkvaliteter og du finner alt fra alpakka ull, merino ull, lammeull og skandinavisk ull. Det er opp til deg! Du kan også velge om det skal være med eller uten frynser eller mønster. Det er mange flotte design og farger. Ta en titt på det store sortimentet fra merker som og velg det pleddet som passer best hos deg. os oss finner du pledd fra merker som, Nordal, Ib Laursen og Bloomingville. Du kan også se på våres tekstiler til hjemmet

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Finn det riktige pledd

Et pledd er både mykt, varmt og er innbegrepet av hygge. For mange er et pledd et fast inventar i sofaen, som sofaputene. Et pledd kan både brukes som pynt, men det er også varmt og hyggelig å legge seg under. Har du en kjedelig grå eller sort sofa, kan et fargerikt pledd være det, som fullender din stue og skaper et fint look. 

 

Pledd i mange designs, matrialer og farger

Hos oss finner du et stort utvalg av pledd i forskjellige ullkvaliteter. Vi har både alpaca ull, merino ull, lammeull og skandinavisk ull og så er det helt opp til deg, om det skal være med eller uten frynser eller mønster. Du finner dessuten et kjempe utvalg av flotte designs og farger. Om enten du fortrekker ditt pledd i en helt ensfarget sort, lilla eller grønn, et flott mønster eller lekre striper, så se deg omkring i det store sortiment og velg det pledd, som vil passe best i deres hjem.

Hos Unoliving finner du også mange andre tekstiler, som kan pynte i din stue. Se for eksempel våres store utvalg av puterskinn og speil.

 

Pledd og varme tepper

Et pledd kan ha mange forskjellige formål, og teppene kan brukes flere steder i hjemmet. Et pledd er også stort sett uundværlig i de kalde vintermåneder. Du kan også bruke den, når du skal ta en ettermiddagslur i weekenden eller etter en hard dag på arbeidet. Pledd hører ikke kun hjemme i stuen. Elsker du å sitte ute om sommeren, kan det også være en god idé å ha et pledd til de kjølige sommerkvelder på terrassen. Tar du en tykk genser på og et pledd rundt om deg, kan du nemlig nyte mange kvelder uten å fryse. Elsker du å hygge, så er et mykt og lekker pledd det helt rette valg. Velg et pledd etter ditt behov og kjøp kanskje både et tynt pledd til sommeren og et tykt pledd til vinteren.