Sovesofaer

En sovesofa passer perfekt til mindre hjem, hvor alt av plass skal utnyttes til fulle. Den klassiske sovesofa har opbevaringsrum til dyner og puter, som hurtig kan gjemmes vekk. På denne side finnes det mange sovesofaer i forskjellige designs, farger og matrialer alt etter, hva du har behov for. Se på våres sovesofaer fra brands som Karup Design og Laforma  finn den helt riktige sovesofa til deg. Du kan også se på våres lekre senger og bli inspirert.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Finn den riktige sovesofa

Du kjenner det garantert. Du mangler en ny seng og sofa, men plassen er litt for trang i stuen, soverommet eller i den lille lejlighet til, at begge møbler kan være der. Det er det heldigvis råd for med en smart sovesofa fra Unoliving. Med sovesofaen får du nemlig to møbler i ét. Om dagen har du en alminnelig og komfortabel sofa med plass til både deg og dine gjester. Om kvelden forvandler du sofaen til en seng, som du eller dine gjester kan overnatte behagelig i. Hos Unoliving finner du en lang rekke lekre, praktiske, smarte og funksjonelle sovesofaer. Se på våres store utvalg igjennom. Du finner garantert en, som dekker dine behov.

Se også våres utvalg av kontinentalsenger, daybeds og futoner.

 

Sovesofaer fra Unoliving

Sovesofaen er både et enkelt, praktisk og lettere genialt møbel. Å ha to møbler i et frigir plass til, å annet kan komme til – for eksempel et bord eller en lenestol – og gir deg mulighet for å utnytte kvadratmetrene helt optimalt. Selvom tanken er enkel, så er den virkelig i takt med tidens mote, hvor man kan leve smått og smart ved å spare på plassen og utarbeide unikke etasjemøbler, som passer inn i nettop ét rom. Våres sovesofaer er ikke helt så unikke, at de kun passer inn i én leilighet eller i ét presist rom, fordi vi ikke vil minske deres bruksgrad og anvendelsesmuligheter. Derfor passer de inn flere steder og vil kunne gi et godt resultat i flere sammenhenger, hvor det kan være bruk for å optimere plassen – eller hvor det bare ikke er behov for å ha både en seng og en sofa i samme rom. Med en sovesofa fra Unoliving får du ikke kun et praktisk møbel til deg selv eller dine overnattende gjester. Du sørger også for, at du selv, din familie eller dine gjester får en herlig og behagelig nattesøvn. Sovesofaen er det rette valg, hvis du mangler litt plass på barnerommet, teenagerommet, gjesetrommet eller på kontoret. Det smarte to i et-system gjør det nemlig mulig å få to møbler på et møbels plass, så du kan få både sofa og seng på samme rom. Her på siden kan du velge mellom kjente og meget kjente brands som Karup, som vi er helt overbeviste om vil leve opp til alle dine ønsker, drømme og forventninger. Både hva angår design og komfort.

 

En praktisk sovesofa

Hemmligheten bak å innrede et rom eller et helt hus – om det enten er smått eller stort – er å finne møbler, som passer inn og utnytter plassen best mulig. En måte å gjøre det på er ved å velge møbler, som har flere funksjoner, som eksempelvis sovesofaen har. Still den sammen med et lite sofabord, en lampe og et tv, og så har du en stue. Om kvelden forvandler du sofa til seng, lampen blir leselampe, sofabord blir til nattbord og til tv’et. Nå har du plutselig et soverom. Smart, enkelt og multifunksjonelt. Derutover er sovesofaen praktisk, fordi den som oftest inneholder innbygget små rom, som gir deg plass og mulighet for å oppbevare forskjellige ting, så de ikke ligger og flyter på sofaen eller rundt omkring på rommet. Det kan eksempelvis være dyne, laken og pute, men det kan også være klær, sengetøy, bøker eller andre ting. Plassen er der, men det er opp til deg, hvordan du utnytter den.

 

Sofaer med sjeselong

Her hos Unoliving finner du et stort sortiment av sovesofaer, som passer til dine behov, likegyldig hvordan de høres ut og materialiserer seg. Du kan for eksempel velge en klassisk og elegant sovesofa i farger som grå og sort, som vil passe inn i langt de fleste rom. Eller du kan velge en med sjeselong, hvis du vil ha mulighet for riktig å legge deg og slappe av om dagen – og om natten lage om den til en herlig seng med ekstra meget plass til deg. Så du stadig kan legge deg, når du skal sove. Sjeselongen tilbyr også ekstra god plass til å opbevare alle sine ting og saker, så de er uten for syne. Hvis du er i tvil om, hvilken modell du skal velge, hvilke matrialer de er utført i, eller hvordan sovesofaene vil passe inn hjemme hos deg, så er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Vi sitter klar i support til å hjelpe deg på telefon 23 96 30 50 alle hverdager fra kl. 8.30 til kl. 16. Hvis de tidspunkter ikke passer så godt med din kalender, så kan du alltid skrive til våres online support, som har åpent alle dager. Så kan du komme i gang med å innrede boligen hurtigst mulig. Og etterfølgende legge deg på din nye sovesofa.