Hagemøbler

Nå går en varmere sesong i møte som betyr at det er tid for å innrede uterommet. Dekorer hagen, verandaen eller terrassen med flotte hagemøbler, så du kan nyte hele sommeren utendørs. Her på siden finner du alle våre hagemøbler – Finn dine favoritter her på siden og skap hagedrømmen din.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Skap din hagedrøm med de perfekte hagemøbler

Akkurat som hjemmet ditt inne skal gjenspeile kos og personlighet, skal hagen din også det. Derfor har vi samlet et stort utvalg vakre hagemøbler så du kan finne dine favoritter til å skape den perfekte hagen.
Her på siden finner du alle våre hagemøbler fra hagestoler og hagebord til parasoller og loungemøbler. Leter du etter noe spesifikt? Kan du alltid benytte deg av filtrene våre eller velge en bestemt kategori for å finne frem til akkurat de hagemøbler du leter efter.

Hagemøbel must haves: Hagebord og hagestoler

I enhver hage hører hagebord og hagestoler til. Det er her du sitter og spiser grillmat, og koser deg med venner og familie over en forfriskende sommer drink. Det er over hagebordet vi spiller kort, og på hagestolen du kan sitte og nyte en god skål med jordbær, sukker og fløte.
Hagebord og hagestoler er rett og slett et must i hagen din. Men hvilke hagebord og hagestoler ser du etter? Her på siden har vi samlet alle våre hagebord og hagestoler, så du lett kan finne frem til akkurat de hagemøblene du ønsker deg. Finn alt fra firkantet og runde hagebord til hagebord med uttrekk, samt hagestoler i flettet, polyrotting og tre. Men fortrekker du en bestemt farge? Materiale? Pris? Eller merke? Så har du mulighet til å finne de perfekte hagemøbler her på siden.

Skap den perfekte kosekrok med et vakkert loungesett

Loungemøbler er sommerens svar på en hyggelig utendørs stue, hvor du kan sitte og komme helt ned i gir. Ditt loungeområde blir din helt nye avslapning sone, hvor du kan sitte og nyte en god kopp kaffe om morgenen, og ha de dype samtaler med dine venner en stille sommeraften.
Med et vakkert loungesett vil du nyte sommeren fra en helt ny vinkel. De myke sofaputer lar deg synke ned og slappe av, og hvem vet, kanskje du tar en liten høneblund i den gode loungesofaen.
Vi mener at alle burde ha mulighet til den ultimative avslapning, som du får ved et loungemøbel. Derfor har vi sørget for at det er et stort utvalg av forskjellige loungemøbler til både den lille og store hagen.

Stort utvalg av hagemøbler

Vi har samlet alle våre hagemøbler her på siden, så du lett kan se vårt store utvalg. Lag skyggeplasser på terrassen med en parasoll, legg deg ned i en deilig solseng eller forbered grillen med et utekjøkken.
Vi har et kjempe utvalg av hagestoler og hagebord til hjemmet dit, hvor du kan invitere hele familien og gode venner over til god grillmat og koselige stunder på terrassen. Hvis hagen din er midtpunktet for avslapning og soling, vil et loungesett eller enkle loungemøbler være helt perfekt for hagen din. Finn hagemøbler fra merker som ferm LIVING, Brafab, EXOTAN, Venture Design og Houe. Vi ønsker at du kan skape din hagedrøm. Derfor er våre merker nøye utvalgt slik at vi kan tilby deg et bredt utvalg av ulike design, farger, materialer og størrelser.

Gå på oppdagelsesferd på siden og bli inspirert!