Stumtjenere

Stumtjeneren er både praktisk og vakker i entréen. Hos Unoliving har vi et bredt utvalg av dekorative stumtjenere, som vil pynte din entré. På stumtjeneren kan du henge ditt overtøy og la det tørre, hvis det er blitt vått. Du vil kunne finne stumtjenere fra brands som Woodman og Nordal og matrialer som metall, eik, tre og jern.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Dekorative stumtjenere

Entréen er det første dine gjester ser, når de inviteres hjemme hos deg. Skap derfor en stilfull entré ved sammensettning av enkelhet og enkelte farger, som gir din entré et personlig preg. Stumtjeneren vil være med til å gi det gode førstehåndsinntrykk til dine gjester, da den er dekorativ i innredningen, og kan bære alle dine gjesters frakker, så de siste ikke skal legges på sengen.

Stumtjeneren skal ikke bare være dekorativ i innredningen av entréen, den skal også opfylle sitt hovedformål – å bære jakker. Du skal kunne henge ditt våte regntøy til tørk, når været viser seg fra sin dårligere side. Har du barn, kan du henge deres barnehagedresser opp til tørk, når de har leket uten for i den våte skog.

 

Stumtjenere til store og små entréer

Med de høye og slanke former er stumtjeneren elegant og enkel. Hos Unoliving har vi stumtjenere som både egner seg til den store og lille entré. Har du en lang og vakker entré, kan du tillate deg å stille en stumtjener mere ute i rommet for å skape dybde. I den store entré har du også plass til et vakkert tøystativ, knagger, en entrébenk eller vakre skohyller. Har du en liten entré, vil en smal stumtjener se elegant ut og ikke ta for meget av plassen. Rydd gulvet for sko med et skoskap, på den måte syner entréen større, og du får mere plass på gulvet.

 

Stumtjeneren i det offentlige rom

Stumtjeneren sees ikke kun hjemme i entréen. Stumtjeneren brukes også ofte ute i det offentlige rom. Sett for eksempel én eller to stumtjenere i inngangen til ditt kontor eller din café, så dine gjester har mulighet for å henge deres jakker opp, i stedet for at de er nødt til å henge deres jakker over stolen under middagen. Når dine pasienter sitter i venterommet, vil det være fint for dem å kunne henge deres frakker, så de ikke tar den med inn til møtet. Kanskje er du eier av et flott hotell, hvor dine gjester har mulighet for å sitte i resepsjonen. La dem sitte med armene fri for en frakke, og plasser en fin stumtjener i hjørnet av resepsjonen.