Veggur

Selvom et veggur er praktisk, behøver det ikke nødvendigvis å være kjedelig. Et veggur kan også ha et dekorativt formål. Hos Unoliving finner du både de klassiske veggur med tall, men også de mere morderne og stilfulle veggur, hvor det er fokus på design. De forskjellige designs gir deg god mulighet for å finne det veggur, som passer til ditt behov og innredning i hjemmet. Du kan også velge et veggur, som matcher fargen til ditt boligtilbehør som for eksempel dine dekorasjon til hjemmetputer, blomsterkasser eller vaser og krukker.

 

 

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Hva kan du bruke et veggur til?

Et veggur er viktig for, at hverdagen henger sammen. Vi bruker det, når vi skal holde øye med tiden om morningen, så vi ikke kommer for sent ut av døren. Vi bruker også vegguret, når vi vurderer, om det er ved å være sengetid. Et veggur kan brukes mange steder i hjemmet. Du kan bruke et veggur i kjøkkenet til å holde øye med, hvornår din kake er ferdig med å bake. Du kan også bruke vegguret i stuen til å se, hvornår ditt yndlingsprogram starter. Hvis du tilbringer meget tid på kontoret, kan du kanskje også ha bruk for et veggur der. 

 

Mange muligheter med et veggur

Skal du lage en bildevegg i stuen, kan du tilføye et flott veggur, som bryter linjene. Et veggur kan faktisk være en flott og dekorativ gjenstand. Hvis du har en tynn gallerihylle, kan du også stille et veggur på hyllen fremfor å henge det opp. På den måte fremstår vegguret som et bilde. Et veggur er også flott over spisebordet, skjenken eller sofaen. Du kan skape en helhetsopplevelse av et rom, hvis du finner et veggur, som passer til akkurat din innredningsstil. 

 

Veggur i mange matrialer, former og farger.

Hos Unoliving har vi veggur i metall, tre og glass. Du kan gi ditt rom et rått look, hvis du velger et veggur med en sort eller mørk skive. Du kan også være modig og velge et veggur, som er firkantet og dermed mere i øynefallende. Hos Unoliving har vi et stort sortiment av veggur både med og uten tall. Vi har veggur fra forskjellige designerbrands som eks. Zuiver, Nordal og Andersen Furniture.