Reoler til stuen

Innred og skap din egen stil med en reol i stuen. En reol gir mere plass, oppdeling og orden i rommet, hvor du kan utstille dine yndlingsting. På denne side finner du reoler i forskjellige stilarter, farger og matrialer, alt etter hva du søker til din stue. Finn blandt annet reoler fra Temahome, Woud og Nordal. Du kan også bli inspirert av våres oppbevaring til stuen.  

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Reoler til stuen, barnerommet eller kontoret

Reolen er det funksjonelle møbel, som kan brukes overalt i hjemmet. Søker du klassiske hvite reoler, unikke nye designs eller bare en billig reol, finner du det helt sikkert i vårt store utvalg. Velg praktiske bokreoler til kontoret eller vegghengte reoler med dører til stuen. De vakre reiseminner utstilles elegant på de åpne hyller side om side med bøker og de praktiske opbevaringskasser. Hjelp til å finne den nye reol. Bak dørene behøver du ikke å tenke på annet enn opbevaring, mens de vegghengte reoler etterlater mere av den etterlengte gulvplass. Tenk stil og funksjon, når du velger blandt de mange skjønne reoler. En reol er ikke bare en reol!

 

 

Mere enn et reolsystem

Noen tenker stadig reolsystem, når ordet reol nevnes. En reol behøver imidlertid ikke lengre å være en hel vegg fylt med hyller. En lett stigereol tar sjeldent mere enn 1 meter av veggen, mens kassereoler kan henges overalt uten å ta for mye  gulv- eller veggplass. Som reolsystem velger de fleste i dag å bruke modul reoler, som ofte er vegghengte skap, hyller og kassereoler, som passer sammen i farger og materialer og kan mikses på kryss og tvers. Velger man å bruke modul reoler i flere rom i boligen gir det en innredningsmessig sammenheng og stor fleksibilitet, fordi man alltid kan flytte rundt på modulene.

 

Velg den riktige reol

En veggreol eller frittstående reoler brukt som romdeler kan opfylle de samme funksjoner, men krever forskjellige ting i forhold til innredningen og de ting, som står på reolen. Tingene i en frittstående reol sees fra begge sider, mens en veggreol kun viser tingene fra én side. Ikke alene stiller det noen krav til tingene i reolen og måten de plasseres på, det krever også, at du overveier hvilken farge, du velger reolen i.

 

 

Reol i farge eller tre?

En hvit reol til veggen blir ’usynlig’ hvis veggen er hvit, og ser ut som en sort reol – hvis veggen er en annen farge enn hvit. En trereol vil fremstå som et selvstendig møbel og avhengig av trefargen kan du med innholdet skape et lett og luftig look eller et kompakt og stabilt look. En reol i tre fylt med bøker vil f.eks. skape et kompakt look, mens mellomrom mellom hver ting på reolen vil skape et mere luftig look. Uansett om du velger en sort, hvit eller trereol vil en lys reol kunne inneholde flere bøker, kasser og mørkfarget ting enn en mørk reol, før det gir det kompakte look. Velg reol etter, hva du ønsker å ha stående på reolen, og etter hva som passer i din innredning.