Barneseng

Gi barnerommet et løft ved å finne den helt perfekte barneseng, som passer til ditt barn og dets behov. Unoliving har et bredt utvalg av barnesenger til alle alder fra helt nyfødt til teenagerommet. Vi tilbyr babysenger, juniorsenger, halvhøye senger og høysenger og mange flere varianter i forskjellige stilarter, utformninger og farger. Mangler du en seng til barnerommet, så utforsk vårt store sortiment av barnesenger akkurat her.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Finn den helt perfekte barneseng

Finn et bredt utvalg av barnesenger fra anerkjente produsenter, til fornuftige priser og i høy kvalitet. Blandt våre leverandører finner du blandt annet FLEXA, Hoppekids og Leander. Gode rammer er essentielle for opveksten, og her spiller alt - stort som smått - en rolle. Flere av våres barnesenger byr inn til lek i dagstimene, hvor både fantasien og motorikken blir satt i gang. Som eksempelvis juniorsenger, halvhøye senger, babysenger, vugger modeller har inntenkt smarte opbevaringsmuligheter og er perfekte til det mindre barnerommet. Vi tilbyr også køyesenger, høysenger, uttrekkssenger litt større barn, hvor det er god mulighet for optimal utnyttelse av rommet med god plass til skrivebord eller hyggekrok . Husk på at barna skal være relativt store og motorisk velutviklet, før de kan klatre sikkert opp og ned en stige, hvis de våkner midt om natten. Derfor anbefaler vi, at et de mindre barn (3-5 år) starter med en enkeltseng gjerne med en sengehest montert eller en av våre spennende hulemodeller, så de unngår å trille ut av sengen og avstanden til gulvet ikke er for lang. Til teenagerommet har vi et lekkert utvalg av sovesofaer fra Karup -Design i mange flotte farger. Her er det god plass til å holde sleepover, og sengen kan enkelt brukes som sofa i dagstimene.

Vi setter en stor ære i, at du finner den helt riktige barneseng til yngste gullet, så er du i tvil om, hvilken størrelse, farge eller stil du skal velge, er du meget velkommen til å kontakte oss på tlf. 23963050 eller på kundeservice@unoliving.no, så vil vi veilede deg på beste vis.