Vegglamper

Se det store utvalget vårt av vegglamper til hjemmet, vi har mange varianter og prisklasser hos oss på Unoliving.no Vegglamper i store og små størrelser finner du her hos oss. Hvis du trenger en liten lampe som bare gir litt hyggelys, vegglamper med spottbelysning eller noe helt annet, kan du finne det her hos oss.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En vegglampe til ditt hjem

Mangler du den rette belysning til å lyse din gang, kjøkken eller baderom opp i ditt hjem? En vegglampe satt opp langs din vegg kan lyse både gulv og tak opp alt etter, hvilket behov du har. Finn en dekorativ vegglampe, som gir et skulpturelt uttrykk til deres vegg. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av elegante, slik som rustikke vegglamper til ditt hjem. Du kan finne en vegglampe i et hav av mange farger, eks. sort, hvit, gull, krom og grå. En vegglampe kan gi et annerledes uttrykk til ditt hjem. Se våres store utvalg av vegglamper nedenfor og bli inspirert.

 

En vegglampe til enhver stil

En vegglampe kan opfylle flere formål enn å gi den rette belysning, du står og mangler. En vegglampe kan gi et annerledes uttryk til boliginnredning eller matche din stil, så du danner en rød tråd gjennom din bolig. En vegglampe kan være skulpturel i seg selv og fungere, som et dekorativt veggopheng. Er din boliginnredning preget av en industriel stil, skal du inspireres av Nordal og Ib Laursen. Har du derimot en kjærlighet for ikoniske designer vegglamper med et eksklusivt look, er GUBI det rette brand for deg. Er du mere til den elegante og finurlige stil, designer Ebb&Flow vegglamper med fokus på detaljer.

Hos Unoliving et bredt utvalg av vakre og elegante lamper til ditt hjem. Se eksempelvis også våres utvalg av taklamper, bordlamper og gulvlamper.

 

Hvor skal jeg plassere min vegglampe?

Forestil deg, at du våkner om natten og merker, at du er litt tørr i halsen. Du reiser deg fra sengen og vil gå ut i kjøkkenet for å hente et glass vann. Du skal gjennom gangen og tenner derfor din vegglampe, som gir deg den rette behagelige belysning uten å blende dine øyne.

En vegglampe kan plasseres i alle husets rom. En vegglampe plasseres i gangen kan gi den behagelige belysning, som skal til om kvelden. Heng to eller tre vegglamper på en rekke, for å skape lys gjennom hele gangen. Ønsker du et direkte lys på kjøkkenbordet, når du lager mat, vil en vegglampe med justerbare armer være en god løsning. Vegglampen kan bringe den rette belysning, så du kan lage dine retter til bravur, når dine gjester kommer på besøk. Heng en vegglampe opp ved siden av din seng, så du har en god lesebelysning, uten at lampen fyller på gulvet. Vegglampen vil fungere som en nattlampe, og gi deg mere plass rundt om sengen eller på ditt nattbord. En vegglampe på baderommet vil se dekorativt ut og gi deg godt lys til både natt og dag.