Barnestoler

Skal du innrede ditt barns rom, og mangler du den perfekte barnestol? Vil du finne en stilfull barnestol, som passer til dine øvrige møbler i stuen? På denne side finner du et stort utvalg av vakre barnestoler fra forskjellige kjente brands som Karup Design, ferm LIVING og Bloomingville. Hos Unoliving kan du helt sikkert finne en barnestol, som faller i både din og ditt barns smak. En barnestol er ditt barns personlige plass, og stolen kan skape trygghet uansett, hvilket rom den befinner seg i. Hos Unoliving.no finner du også et bredt sortiment av stoler til barnkontorstoler til barn og høystoler.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Barnestoler til lek og kreativitet

Hos oss finner du barnestoler, som opfordrer til lek og kreativitet. Kan en skumstol fra Hoppekids invitere til en fantasifull lek, som handler om prinser, prinsesser og drager? Kan en multifunksjonell barnestol fra Karup være en båt, som skal seile ut og oppdage nye land og kontinenter? Kaskje to barnestoler kan settes sammen og brukes til å lage en morsom hule? Våres barnestoler kan derfor bli en stor del av ditt barns leker og utvikling! Barnet kan derfor alltid sitte komfortabelt og føle seg tilpass, hva enten barnestolen står i stuen eller på barnerommet.

 

Barnestoler for enhver smak

Hos Unoliving finner du barnestoler i mange forskjellige former, farger og matrialer. Våres leverandører har hver sin stil og barnestoler til mange forskjellige formål. Her finner du blandt annet lenestoler, kontorstoler gyngestoler, skumstoler, kurvstoler og puffer til barnerommet. En barnestol kan både ha en praktisk funksjon i hjemmet eller være en dekorativ gjenstand. Hos oss finner du barnestoler for enhver smak. Går du opp i kvalitet, design, pris eller funksjonalitet? Skal du innrede hele barnerommet, kan du eventuelt finne inspirasjon blandt våres tilbehør og andre møbler til barn. Her finner du f.eks. våres benker til barn eller barnebord.

 

Finn den helt riktige barnestol

Gå ned i barnehøyde og kjøp den perfekte stol til barnerommet. Har barnerommet et fargetema, ville matchende stoler være uunnværlige til teselskap med bamsene, tegnehygge eller jorden-er-giftig. Ønsker du mere nøytrale farger på barnerommet, har Unoliving et stort utvalg. Når det kommer til sittemøbler, er komfort og funksjonalitet to kjernebegreper, som naturligvis også gjelder for stoler til barn. Unoliving har et stort utvalg av barnestoler, hva enn du leter etter høystolen til yngste gullet, den ergonomisk korrekte kontorstol til skolebarnet eller bare en hyggelig lenestol til fredagsgotteri og skjermtid. Vi forhandler også tilbehør til høystolen i form af bakker og puter, så du har mulighet for å tilpasse stolen, så den passer til ditt og barnets behov. Gå på opdagelse i våres store sortiment av høystoler til de minste, lenestoler til barn, kontorstoler til de større barn eller bare barnestoler - de klassiske av tre, de myke hyggemøbler eller de morsomme gyngestoler i trendy design.