Lysestaker

Du kan med garanti skape en hyggelig stemning overalt i boligen med lysestaker. Levende lys gir en god stemning, uanset hvilket rom det er i - ved spisebordet, på sofabordet, i baderommet eller i entreen. En lysestake går aldrig av mote, og hos Unoliving har vi mange forskjellige lysestaker i flere forskjellige designs, farger og materialer. Du finner blandt annet lysestaker fra By Lassen, Andersen Furniture og AYTM i våres sortiment. Du kan også se på våres dekorasjon til hjemmet

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Finn flotte lysestaker hos Unoliving

Levende lys er en perfekt måte å skape en hyggelig stemning i hjemmet. Plasser lys i en flott lysestake, som passer til din innredning. Hos unoliving.no har vi et stort utvalg av flotte, elegante og moderne lysestaker. Du kan finne lysestaker i mange flotte farger som for eksempel messing, hvit, sølv, sort, natur og rosa gull, som vil komplimentere din boliginnredning. Våres lekre brands har flotte detaljer, når de designer en lysestake. Du kan for eksempel finne lysestaker til både gulv, bord og til å henge på veggen. Finn din favoritt lysestake her på siden og bli inspirert.

 

En lysestake som setter stemningen

Lysestaken har det formål å bringe hygge og varme til i et rom. Forestil deg, at du sitter i din myke sofa i stuen. Du har tatt en deilig varm kopp kaffe, som du varmer dine hender på. Det er høst, og du kan tydelig merke at dagene er blitt kortere. Din lysestake står flott i vindueskarmen, og du velger å tenne et par høye lys for å skape litt hygge og lys i rommet. Du pakker deg inn i teppe og nyter det varme fra lysene i din lysestake.

En lysestake kan sette prikken over i’et i din boliginnredning, hvis du ønsker en bestemt stemning. Skal deg og din partner holde en romantisk kveld med god mat og romantisk musik i bakgrunnen, kan en lysestake med levende lys sette den romantiske stemning for kvelden. I desember kommer juledagene ekstra til livs, når du tenner en lysestake. Du kan for eksempel plassere en lysestake på sofabordet og i vindueskarmen, så flere deler av rommet lyses opp, og sprer den hyggelige julestemning. Du kan også pynte din lysestake med gran i desember måned eller kanskje litt påskepynt. Når du har gjester på besøk, er det oplagt å bruke din lysestake som borddekorasjon, da det alltid pynter med levende lys på bordet.

 

En lysestake fra anerkjente brands

Hos Unoliving samarbeider vi med brands, som har sans for design. Går du etter en bestemt stil eller farge på din lysestake, har vi et bredt utvalg av lysestaker du kan velge imellom. Er din boliginnredning inspirert av originale designs av høy kvalitet, vil du elske by Lassen og AYTM. Begge brands skaper lysestaker, som gir et eksklusivt touch med elegante detaljer til den innredning. De har et stilrent look, som vil passe inn i den minimalistiske og moderne innredningsstil. Vi har et hav av lysestaker, som vil helt sikkert vil falle i din smak. Se på siden og finn dine favoritter.

Se også åores store utvalg av annet boligtilbehør som lanternervaser og krukkerputer og speil.

 

Hvor skal du plassere din lysestake?

Det finnes mange forskjellige slags lysestaker du kan velge imellom. Lysestaken et flott stilleben til din innredning. Du har ikke lys tent hele tiden, derfor skal du velge en dekorativ lysestake, som passer til din stil. Velg en lysestake med forskjellige høyder, eller plasser to lysestaker ved siden av hverandre, så det visuelt skaper dynamik. En lysestake med plass til fire lys, kan du bruke til advent ved juletid. Dekorer den eventuelt med gran og kongler for å gi den et julelook. Velg en lysestake i en flott farge eller skift lysene ut løbende med skønne farver for at give lysestagen et nyt look.

En lysestake passer til et hvert rom i ditt hjem – kun fantasien setter grenser. Plasser lys i alle rom for å bringe liv til de forskjellige rom. Du kan stille en lysestaken på en bunke magasiner eller bøker, for å skape et dekorativt hjørne. Plasser en lysestake for enden av spisebordet, så det skaper en hyggelig stemmning under middagen, eller plasser en lysestake i gangen på konsollbordet for å bringe lys til den ellers litt kjedelige gang.