Puter

Puter kan nærmest ikke unnværes i innredningen. De er perfekte i sofaen, i lenestolen, på benken eller på sengen. Puter kan både fungere som pynteputer, så sofaen ikke ser så tom ut, og som lekre og myke puter å få en lur på. Hos Unoliving finner du alverdens mønster og farger til dine nye puter. Det er noe, som passer til enhver innredningsstil. Du kan velge de fargerike flotte mønster til å pynte innredningen litt opp eller de nøytrale farvenyanser til å gi et elegant og harmonisk look. Gå på opdagelse i det store utvalg av puter fra populære brands som Bloomingville, AYTM og Nordal. Finn de puter som vil være uundværlige i din innredning. Se også på våres tekstiler til hjemmet og bli inspirert.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Puter som pynter til hjemmet

Med puter kan du enkelt endre din innredning. Hvis du synes, din sofa eller seng mangler å bli piftet opp, kan puter gjøre underverker. Hos Unoliving kan du finne et stort utvalg av flotte puter, som pynter din innredning. Du kan finne puter i et hav av forskjellige farger, størrelser og mønster, som gir deg mulighet for å finne en pute, som matcher din stil og innredning. 

 

Kjøp puter hos Unoliving

Puter kan gjøre meget for din innredning. Puter kan frembringe den stil, du ønsker og skape et helt nytt uttryk i rommet. Putene er også uundværlige i en sofa, da de også gir en god støtte, når man sitter eller ligger ned. Forestil deg, at du sitter med din partner en hyggelig lørdag kveld, og ser en spennende film. Dere tar et pledd omkring dere og sitter ekstra godt med putene i ryggen. Du tar din pute, og legger deg ned. Kanskje faller du i søvn.

Hos Unoliving kan du både finne puter til den prisbeviste og kvalitetsbeviste. Vi har et stort utvalg av puter fra lekre brands som Bloomingville, Nordal og LaForma, som designer flotte puter i forskjellige stilarter. Mix og match putene på kryss og tvers for å oppnå en personlig innredning.

Det finnes mange måter, hvor du kan gi rommet en ny opplevelse. Se eksempelvis våres store utvalg av pledd samt vaser og krukker.

 

Hvilken pute skal jeg velge?

Du kan finne mange forskjellige slags puter på våres webshop, så du kan finne akkurat den stil, du søker. Pynteputen er med til å få mere liv av enten din sofa, loungestol eller seng. Har du eksempelvis en mørkfarget sofa i polyester, og ønsker å bevare den mørke og varme stil, kan du tilføye noen puter i mørke fargetoner, men i et annet matriale, som lær eller velur. Er du til den moderne nordiske boliginnredning, skal du tilføye puter i kremet og jordfarget nyanser. Legg eventuelt et skinn over sofaen for å bringe den hyggelige nordiske stil mere frem. Har du en grå sofa, som mangler et nytt uttryk, skal du tilføye puter med forskjellige farger og strukturer. Putene vil skape blikkfang, og sofaen vil se innbydende ut. Mangler du puter på hytten, vil sofaputer med klassiske striper bringe den hyggelige hyttestil frem. Ønsker du at din seng ser mere presentabel ut, kan du pynte din seng med fine puter og et lekkert sengeteppe.