Køyesenger

Leter du etter en køyeseng til ditt barn eller til sommerhuset? Køyesengen er smart, når du mangler flere soveplasser på få kvadratmeter. Har du gjester på besøk, som og har barn, kan Dere legge dem på samme barnerommet, hvor de kan hygge seg. Hos Unoliving har vi mange forskjellige slags køyesenger til barn, som du kan bli inspirert av. Finn din favoritt køyeseng til barn fra brands som FLEXA, Mavis og Hoppekids her på siden. Se også på våres barneseng.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En køyeseng til barn

Du finner et stort utvalg av køyesenger til barn i høy kvalitet, og flere prisklasser hos oss på Unoliving. Køyesenger er for mange et klassisk eksempel på et møbel som hører til barndommen. Det er ikke bare en effektiv måte å utnytte begrenset plass på et lite barnerom for uansett om plassmangelen er et problem eller ikke, vil de små elske å krabbe rundt i de høye køyene og de mange diskusjonene som følger med om hvem som skal ha den øverste køyen. Når du skal finne den køyesengen som passer perfekt til deg kan du bruke feature-funksjonen vår. Velg de mange unike funksjonene som f.eks. rett eller skrå stige, sklie, sengehest og mye mer. Søkeresultatet blir raskt tilpasset slik at du finner det du leter etter.

Se også våres utvalg av halvhøyesenger, madrasser, vugger og høysenger.

 

Kjøp en køyeseng til ditt barn hos Unoliving

En køyeseng til barn er for mange et klassisk eksempel på et møbel som hører til barndommen. Køyesengen er både effektiv på begrenset plass i barnerommet, men de små vil også elske å kravle rundt i de høye køyer. Hos Unoliving kan du finne et stort utvalg av køyesenger til barn. Vi har køyesenger til barn i høy kvalitet og flere forskjellige prisklasser, så du kan finne nettop den køyeseng, som opfyller dine og ditt barns behov.

 

Smarte og funktionelle køyesenger til barn

Køyesengen er funksjonell og smart på mange måter. Har ditt barn et mindre rom, fyller køyesengen kun i høyden og på den måte, har ditt barn stadig lekeplass på gulvet. Køyesengens høyde er også fint for deg som den voksne. Du er fri for å bukke deg ned og kan legge ditt barn i en behagelig høyde. Har du tvillinger, er køyesengen en perfekt seng i barnerommet. Her kan de begge sove på samme rom trygt i hverandres selskap. Stigen er med til å utvikle ditt barns motorikk, og det kan gjøre prosessen morsommere med å komme i seng. En køyeseng til barn er oplagt til å ha stående på hytten. På en sen kveld, hvor deg og dine venner snakker over et glass vin, kan Dere samle barna i barnerommet, hvor de kan sove tryggt og godt. En køyeseng er smart, da den gir flere soveplasser på begrenset plass, og gir dermed barna mulighet for å sove i samme rom. En køyeseng til barn kan også skape rammene for morsom lek. Heng et laken ut over den øverste køye og lag en hyggelig hule i den nederste køye.

 

Køyesenger i forskjellige farger og brands

Finn en køyeseng i en farge, som ditt barn vil elske. Hos Unoliving kan du finne køyeseng i rosa, blå, grønn, hvit, natur og grå. Velg en køyeseng i en hvit eller naturfarge, hvis den skal gå i arv. Den hvite køyeseng vil ha et tidløst design og derfor alltid passe inn på barnerommet. Mavis har designet flotte køyesenger i robust tre, så dine barn sover tryggt og godt. Hoppekids og Flexa har designet flotte køyesenger fra bæredyktige skogerr, så de sikrer dine barns fremtid.