Liggestoler

Liggestoler er blitt populære å ha hjemme i hagen, på terrassen eller i hytten. De byr på avslappning og velvære og minner oss om, at våres kropp har behov for ro en gang imellom. Hos Unoliving tilbyr vi liggestoler med og uten hjul, i flotte farger, lekre matrialer, samt skjønne brands som står bak vakre designs. Alt etter om du går etter liggestoler i en bestemt stil, kvalitet eller pris, har vi det hele hos Unoliving. Finn din favoritt liggestol her på siden. Foruten liggestoler, har vi også et stort utvalg av loungemøbler ute, hagestoler, kurvstoler og hagebord.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

En liggestol som byr på avslappning

Er du personen, som elsker å nyte weekenden på langs, så er liggestolen noe for deg. I liggestolen kan du sitte og sjekke nyhetne på din Ipad, lese en spennende bok og slikke sol på en herlig varm sommerdag. Med liggestolens lengde kan deg og dine barn spille et morsomt brettspill eller kort og hygge dere. Finn en liggestol, hvis rygglen kan reguleres, så du får den ønsket posisjon. En liggestol med hjul er smart, når solens posisjon endrer seg i løpet av dagen. Her har du mulighet enkelt å rykke liggestolens plassering, så du alltid får solens stråler på deg eller kan rykke den i skyggen, hvis behovet er for det.

Få følelsen av ultimativ avslappning akkurat som du opplever på en lekker charterferie, med en behagelig liggestol hjemme i hagen. Etter en lang arbeidsdag på kontoret, lengter du etter å komme hjem og slappe av. Sleng deg og få løftet føttene i en deilig liggestol, og la kroppen få lov til å hvile for en stund. Solen varmer lett på ditt ansikt, og du kan føle at du er trett i føtterne etter en lang dag, hvor du har faret rundt på jobb. Her er det skjønt å kunne ligge på langs og kanskje ta en liten ”blund”. En liggestol kan ikke kun brukes, hvis solen skinner. Hvis det er overskyet eller litt kaldere i været, er det stadig fint å kunne få litt luft. Derutover er det er hyggelig å kombinere de to ting og ligge på liggestolen med et varmt teppe og en kaffe, mens du leser nyhetene.

 

Liggestoler i flere farger, matrialer og stilarter

Hos Unoliving kan du finne liggestoler i forskjellige farger, matrialer og brands. Går du etter en romantisk stil, har LaForma og Sika-Design designet vakre liggestoler i henholdsvis i rattan, bambus og artfibre, som har noen deilige jordfarger, som komplimenterer naturen. Disse liggestoler vil også stå flott i din hytte, da fargene og det vakre flett tilsammen gir et hyggelig uttryk og en deilig glød i din utestue eller terrassen. Pynt dem med noen myke puter og et lekker pledd i vakre støvfarget toner, for å holde den romantiske stil. Er du derimot glad for den rustikke stil, har Muubs og LaForma kombinert unikt design med massivt tre og skapt liggestoler, som gir et mere rått look. For å fullføre den rustikke stil, kan du plassere et lite sidebord til hagen i betong eller resirkulert tre ved siden av liggestolen. Her kan du og din partner stille deres drikkevarer, når Dere hyggesnakker en sensommerkveld på hver deres liggestol. pakk dere inn i pledd og sitt på noen deilige puter i mørke toner, som er med til å lage hyggen. Går du etter et stilrent og klassisk look, skal du gå etter liggestoler i en sort farge. Den sorte farge er tidløs og vil derfor alltid være et sikkert valg, og derutover står den flott sammen med hele fargepaletten.