Skrivebord

Kjøp skrivebord på nettet

Skrivebord til hjemmekontoret, arbeidsplassen eller til ungdomsrommet? Uansett om du vil ha et skrivebord til hjemmekontoret eller på jobben er det viktig å skape en oversiktlig og inspirerende arbeidsplass. Gode skrivebord gir den plassen og komforten du trenger for å konsentrere deg. Barn kan bruke et skrivebord fra det øyeblikket de selv kan sitte på en stol. Det blir brukt til å tegne på, leke på og senere til lekser. Velg et skrivebord som faller naturlig inn i innredningen.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Plass til arbeidet

Bordet hvor det er plass til PC, telefon, papirer eller andre ting. Skrivebord skal i dag oppfylle mange flere behov enn hva navnet indikerer. Et skrivebord har for mange blitt døpt til arbeidsbord, PC-bord eller kontorbord. Det er viktig at du finner et bord som passer til de behovene du har for hva bordet skal brukes til. Tenk derfor over hvilke funksjoner bordet skal ha før du velger ditt nye skrivebord.

Skrivebord med skuffer og oppbevaring?

Hvis du bruker skrivebordet ofte kan det være greit å tenke over om du vil ha et skrivebord med skuffer eller annen integrert oppbevaring. Arbeidsbord med dype arkivskuffer passer til oppbevaring av papirer, iPad-er og en bærbar PC. Et skuffemodul – kanskje med hjul – under skrivebordet, holder styr på skriveredskaper og alle de småtingene du trenger ved arbeidsplassen. Et klassisk skrivebord med skuffer mister aldri anvendeligheten sin, uansett om det står på kontoret, barnerommet eller på arbeidsplassen. Tenk på hva du trenger og hvilke lagringsmuligeter du har behov for ved skrivebordet. Det handler om funksjonalitet, men ikke glem designet.

Lekkert design

På Unoliving.no har vi et stort utvalg av skrivebord til enhver stil! Vi har alt fra romslige hjørneskrivebord til enkle arbeidsbord med glassplate. Skrivebord med heve/senkefunksjon er ofte på kontoret, men du trenger ikke å velge et stort skrivebord for å få den ønskede heve-/senkefunksjonen på skrivebordet. Finn et lekker hvitt skrivebord i elegant design eller et stilig svart arbeidsbord til hjemmet  – og velg et med heve-/senkefunksjon i det designet du ønsker. Et lite fint skrivebord i tre passer til en nordisk innredning og er pefektee på hjemmekontoret eller barnerommet. Gode materialer og tidløst design gir skrivebordet lang levetid slik at du kan bruke det år etter år.