Hagebenker

Hvis du skal innrede din terrasse eller altan, kan du overveie å skifte noen av dine hagestoler ut med en hagebenk. En hagebenk kan erstatte dine hagestoler på enten den ene side eller på begge sider av hagebordet. Du kan også plassere en hagebenk på et godt sted i hagen, hvor det ikke blåser. Hos Unoliving finner du hagebenker i matrialer som tre og aluminium i mange forskjellige farger. Hos oss finner du helt sikkert en hagebenk, som passer til dine nåværende hagemøbler og stil. Skal hele hagen ha en makeover, kan du også se våres store utvalg av loungemøbler utehagestoler, hagebord og parasoller.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Hagebenker til hagen og terrassen

Finn hagebenker til hagen og terrassen i høy kvalitet slik som hagemøbler til den prisbeviste hos Unoliving.no. Mulighetene er mange med en hagebenk. Du kan pakke deg inn i et pledd og nyte sommerkvelder med et glass vin på din hagebenk. Med en hagebenk er det plass til å legge benene opp og innta din daglige dosis av D-vitaminer med en kjølig drink i hånden. Har du et bålsted, kan du plassere en eller flere hagebenker rundt om det. Her kan du bruke dine sommerkvelder til å lage snobrød og skumfiduser med din familie og venner. Du kan også være heldig å h et sted i hagen med en særlig god stemning. Her kan du også plassere en hagebenk og på den måte lage din egen hyggekrok. Du kan bruke en hagebenk som piedestal til dine blomsterkrukker. Når dine blomsterkrukker kommer opp i høyde, vil det være et større fokus på dem.

 

Finn den riktige hagebenk til sommer

Vi har et bredt utvalg av hagebenker til  gode priser og du finner derfor den kommende drømmebenken til hagen eller terrassen din hos Unoliving.no Samtlige hagebenker på denne side er naturligvis egnet til utendørs bruk, og i samarbeide med våres leverandører garanterer vi for kvaliteten av hagebenkene. Hos oss finner du blandt annet hagebenker fra merker som Cinas og Venture Design. Vi har altså et bredt utvalg av hagebenker til gode priser.